15 november 2009

Madicken - Vi saknar dig


Madicken finns inte mer.


Världens snällaste kisse är borta.


Tisdag 10 November somnade hon in.


Madicken blev 17 år och 10 månader.


Tomheten som hon lämnade efter sig går inte att beskriva, men alla som haft och mist ett kärt husdjur vet hur det känns.

Det har varit en lång tung vecka.

Vem ska ta hand om oss nu?- Där får du inte vara.


- Får jag visst det


- Jag har inte gjort nåt...

Ull - ljuvliga ull


Mat är gott - speciellt nötkött och skaldjur


-Äter ni skaldjur utan mig?


- Snäääälla, kan jag inte få en räka?


De flesta föll pladask för henne...

- Vill INTE åka bil...


Men annars en mycket parant och värdig dam
som betraktade världen med upphöjt lugn

Hon satte djupa spår i sin omgivning.

Älskad och saknad

15 kommentarer:

fale artut sa...

Huvva, det vet jag hur det är..... Varma tankar kommer! Men hon har haft ett gott liv, det är jag säker på! Mer kan man inte önska sina vänner!

Cecilia sa...

En sådan härlig katt! Så fina bilder! Känner med dig.

Garnhumlan sa...

Hej och tack för din kommentar. Jag tror att det gick åt ungefär 350 meter garn till Ishbel, i en storlek mitt emellan stor och liten. Jätterolig stickning!
Vad ledsamt att du förlorat din katt. Skönt att du har bra minnen kvar. Hon ser ut att ha varit en personlig kattdam.

Rosenvante sa...

Det var en fin och rörande bildserie du gav oss av en mycket älskad vän. Förstår att saknaden är enorm och hur jobbig som helst.
Kram till er

Toril sa...

Åh nej...jag har inte ord. Jag förstår din sorg och saknad till fullo..så fruktansvärt att behöva uppleva en så stor förlust. Jag har gjort det en gång tidigare med en katt å det var bedövande och alldeles totalt hemskt. Din kisse har haft ett mycket fint kattliv..det kan man se på de fina bilder du tagit på henne. Å snart kommer det att vara en stor tröst även om det inte känns så nu. Varma kramar, tänker på dig och din lilla misse som är i katthimlen nu. Kalasar säkert på räkor med min gamla Chili:)

Anonym sa...

Tårarna rinner.MMMMM.

Carola sa...

Du har mina djupaste, mest medkännande sympatier. Åh, så hemskt jobbigt. :( Jag som stor kattälskare får riktigt många tårar i ögonen när jag ser det här. Så fin hon var. *kram*

Anonym sa...

Åh vad sorgligt!Jag fick ta bort min älskade Snodden 27/12 förra året,och jag pratar med honom fortfarande varje dag.Han var drygt 16år.Tänker på dej!/ Anette

Elisabeth sa...

Å så sorgligt! Vi har haft flera katter själv som inte finns här mer, så jag vet hur det känns. Det är tungt. Men Madicken hadt ett fantastisk kattliv och lämnar många goda minnen. Alla goda tankar til dig och dina! Kram, Elisabeth

AnJa sa...

Det är svårt att förlora ett husdjur. Det blir som en riktig familjemedlem. Hon verkar ha haft ett riktigt fint liv med er. Jättefina bilder. Usch, så tungt det måste vara.

Garntrollet sa...

Skickar tröstkramar! Vet hur det är att sakna katter man haft. Vi har två som fyller 16 år den 1:a december och den ena av dem börjar sjunga lite på sista versen...

Härliga bilder.

skruttfia sa...

Kramar och sympatier, det är alltid så sorgligt när ens älskade husdjur fattas en...

Stickat o Sånt av CL sa...

Jag har läst och tittat. Tårar som droppar av medkänsla och egen sorg. Det är bara för tufft att mista någon man tycker om. En dag i taget är mitt måtto just nu och mitt råd till dig.
Kram Cristina

Knyppeltanten sa...

fy vad jobbigt, jag känner för er.

The Willow Fairy sa...

Tack för allt stöd, det börjar bli bättre nu.