06 februari 2011

Världens bästa sällskap

Senaste nytt i kattvärlden...

Matte viker tvätt - Ozzy vek ihop sig själv

Matte färgar ull - Ozzy tröttnade

Matte bloggar - Asteria övervakar

Matte fotar ull - Ozzy hjälper till

Matte inte hemma - Ozzy vaktar ull

Matte fotar ull - Asteria gör en kringgående manöver

6 kommentarer:

Cecilia sa...

Tur att du har dem som hjälper till på dessa kreativa sätt, särskilt Ozzy verkar gå in för saker och ting med liv och lust. Till och med beredd att vika ihop sig, det är en riktig kompis, det!

Lillemor i Hummelsta sa...

Naaaw vilka sötisar!! Känner igen det där, har ett gäng likasinnade hemma som GÄRNA hjälper till med liv o lust. På nätterna får jag gåvor, dom små liven har väl märkt att jag gillar garn så det ligger ofta ett nystan bredvid sängen när man vaknar. Ibland hela stickningen, men då blir matte lite trött.

The Willow Fairy sa...

Så sött med gåvor, men jag förstår din trötthet. Asteria har en viss förmåga att sprida ut nystanet på vädligt stort område eller så gnager hon av garnet är hon snor stickningen - så där kul...

AnJa sa...

Visst är katter härliga! Sådana personligheter. Kul att du hittat ut ur alla färgbaden och syns här igen :-)

Anna sa...

Skönt att se att det inte bara är vår katt som gärna lägger sig mitt i mina olika projekt... Just tvätt är väldigt trevligt tydligen, både att sortera när det ska tvättas och att hjälpa till att vika. Och då helst lakan och badhanddukar, som väl är förstora för att man som matte ska kunna hantera utan att en katt hjälper till att hålla i.

Hultaflickorna sa...

Dina kattbilder är otroliga!!! Så precis på "rödbetan" av katt-beteende!!!