12 maj 2012

Oj...

Då var det dags att prova den nya blogger...

Jag har stickat färdigt min korg och hade tänkt visa lite före och efter bilder.


Här har jag lagt fjärrkontrollen på korgen som referens till efter bilden...Här ser ni nästan inte alls korgen efter den är filtad i maskinen... Jag har inte fått komma i närheten av den... Jag är dock inte helt nöjd med den - ska se om jag kan göra något åt detta, men annars vet jag ju någon som gillar den...

Sedan har jag äntligen fått spunnit färdigt mitt mörkmörk gröna garn som jag hoppas ska bli en ribbad lång väst så småningom...


500g, 1055m, i huvudsak BFL men även Cheviot, Falkland och en gnutta Kid Mohair.
Sedan blir det lite fler Ozzy-bilder också...


Så här kan man sova om man är en slapp kisse...

Jaha... så den nya blogger är lite mer som Facebook. Och visst fick jag leta lite efter vissa grejer, men annars gick det bra (tror jag...)

3 kommentarer:

Susilull sa...

Ha ha, det var en väldigt bestämd kisse som lagt sig på nyfiltade korgen. Kan förstå att du inte får komma i närheten av den! Om du får det, hoppas du får till den så du blir nöjd.

Renée sa...

Men gudars vad söt kissen är! Lite lik min på något sätt... Förstår att katterna gillar din väska, själv har jag en stor tovad filt som katterna kan ligga på. Att kloa på den är sååå skönt!

KataM sa...

Ja, det var ju inte lätt att se korgen, precis. Det ser ut som om någon vaktar den med sitt liv. ;-) Men färgerna ser ljuvliga ut, påminner om en av mina favoritsjalar.